GDSE Tánciskola

A Táncszakosztály tanárai: Dézsi Yvett Táncpedagógus és Szakosztályvezető,  Hirsch Anett Táncpedagógus, a Gézengúzok musicalcsoport koreográfusa, valamint az Egyesület elnökhelyettese.

A szakosztály közel 80 fővel büszkélkedhet. Több csoport, óvodás, iskolás és főiskolás korú tanítványok egyaránt a szakosztály tagjai.
Az oktatás helyszínei: a JAMH Művelődési ház Göd, a gödi Biophytt Mozgáscentrum, a dunakeszi Családi Mókavár, valamint a VOKE József Attila Művelődési Központ Dunakeszin.

Tapasztalatunk az, hogy munkánk a sport és művészeti eredményen túl segíti a tanítványokat a szorongásaik, félelmeik levetkőzésében, leküzdésében.
Önbizalmat, magabiztosságot ad mind a magánéletük mind a közéleti megjelenésük, mind a sport és művészeti életük területén.
A Tánciskola célja az, hogy megszerettesse a gyerekekkel a mozgást, a táncművészetet, valamint fejlessze a gyerekek képességeit, adottságait és tánckultúráját. Számos táncstílust tanulhatnak a táncórákon a diákok: klasszikus táncokat, modern, jazz, latin, hip hop, disco és különböző divattáncokat egyaránt.

Tánciskolánk vállalja szalagavató-és esküvői táncok színvonalas betanítását.

Érdeklődni: 06-20-9378-591 és a 06-30-911-6809 telefonszámon lehet.

Divattánc

Felsősöknek
Hétfő, csütörtök 14:30-15:30

3.-4. osztályosoknak
Hétfő: 16:00-17:00
Péntek: 14:00-15:00

GDSE Tánciskola
GDSE Tánciskola